Waarom er steeds meer no cure no pay incassobureau’s zijn

Waarom er steeds meer no cure no pay incassobureau’s zijn

No cure no pay incassobureau is een incassobureau dat gebruik maakt van dat systeem  om schuldeisers niet laten betalen voor de kosten die zij maken voor het incasseren bij de debiteur. Maar wat is hier nu zo handig aan?

Lage kosten schuldeiser

Omdat de schuldeiser wel zijn dienst of product heeft geleverd maar de klant niet op tijd betaalt heeft de schuldeiser hier kosten aan. De schuldeiser in deze heeft zij dienst of product geleverd, wat altijd geld zal kosten, maar hier niet zijn waarde voor terug heeft gekregen. Daarom zal hij een advocaat of of een incassobureau moeten inschakelen om op een juiste manier zijn geld toch te krijgen. Dit kost de schuldeiser natuurlijk geld dat hij, als de klant op tijd had betaalt, niet had hoeven uit te geven. daarom kan een no cure no pay incassobureau aanbieden om de kosten die zij maken niet direct door de klant, in deze de schuldeiser, te laten betalen maar deze achteraf toe te rekenen aan de debiteur, die de debiteur ook zal moeten betalen. Dit is natuurlijk een goede reclame voor het incassobureau die kan adverteren met in principe een gratis dienst, op voorwaardes natuurlijk. Klik hier om bijvoorbeeld een incassobureau te vinden in de regio Rotterdam.  

Een verloren zaak is geen verloren zaak

Ook bij een verloren zaak zal het no cure no pay incassobureau geen kosten rekenen. Dit is wat bij een no cure no pay regeling hoort. Hier moeten dan wel de incassokosten betaald worden dus heeft het bureau er ook baat bij jou goed te helpen.  

Als je nog een incassobureau zoekt in Zuid-Holland, Klik hier.

De bemiddeling 

Omdat het incassobureau vooraf niets za krijgen voor zijn diensten, is deze er vaak op gebrand jou te helpen het geld terug te krijgen en daarbij ook hun verdiende geld bij de debiteur. 

Daarom kan een incassobureau soms erg fijn zijn om als bemiddelaar te hebben zodat jij met veel zekerheid jouw geld terug krijgt, door de fanatiekheid van het incassobureau. Zij hebben nu eenmaal ook baat bij het feit dat jij jouw geld terug krijgt, zij krijgen dit dan ook gegarandeerd terug omdat de debiteur deze zal moeten betalen. Klik hier voor een incassobureau die jouw kan helpen in de omgeving Rotterdam.

admin

Reacties zijn gesloten.